top of page

Hi hallo!

Wij zijn Kelly en Suzet. Vriendinnen, natuurgekkies, waterratten en dol op 'ons stadsie'. In het voorjaar van 2020 hebben wij onze liefde voor suppen ontdekt. Tijdens één van onze suptochten bedachten we dat we die liefde graag met zo veel mogelijk mensen willen delen. Nu; twee jaar, een supacademie opleiding en 18 boards later, zijn we een officiële supschool!

 

We kunnen niet wachten om jullie wegwijs te maken op de Utrechtse wateren, de mooiste routes te delen en zijn SUPer nieuwsgierig naar al jullie sup-avonturen.

Wij hebben ontdekt dat je suppen op veel verschillende manieren kunt beleven. Denk aan mindful peddelen terwijl je luistert naar de fluitende vogels in de vroege ochtend. Een romantische date, een sportieve trip of een dagje dobberen met één been in het water.

Daarnaast willen wij ons vooral richten op groepen; teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en/of andere groepsactiviteiten. Na een uitgebreide supinstructie, begeleiden wij jullie het water op waar we verder les zullen geven. Je leert o.a. hoe je opstaat, hoe je de juiste peddelslag beoefend en nemen je mee naar de mooiste plekken van Utrecht.

 

Wat voor beleving jij ook kiest, wij hopen dat je er net zo veel van geniet als wij dat doen!

bottom of page