top of page

zo 22 okt

|

Utrecht

SUP&RUN

Heb jij zin in een sportieve activiteit in de binnenstad van Utrecht? Ben jij niet bang om een beetje nat te worden en erna lekker een potje te rennen? Geef je dan nu op voor de eerste editie door de stad.

SUP&RUN
SUP&RUN

Tijd en locatie

1 andere datums

22 okt 10:30 – 12:30

Utrecht, Bemuurde Weerd Oostzijde, 3514 Utrecht, Nederland

Over het evenement

Heb jij zin in een sportieve activiteit in de binnenstad van Utrecht? Ben jij niet bang om een beetje nat te worden en daarna een lekker potje te rennen? Geef je dan nu op voor de eerste editie SUP&RUN door de stad.

SUP&RUN

Voor wie? Deelname is voor iedereen met een zwemdiploma en zin heeft in een leuke sportieve activiteit.

We verzamelen onder aan de vlonder bij Bemuurde Weerdsingel Oostzijde 13. We starten met een SUP-instructie en gaan vervolgens te water. We suppen 5km over de grachten van Utrecht (Singel & Oudegracht). 

Vervolgens meren we aan en gaan hardlopend verder. We rennen zo'n 5km tot we weer bij de startlocatie zijn. Aan het einde van de rit kun je gezellig blijven hangen voor een drankje (op eigen kosten), waar we nog even nakletsen.

Onder alle deelnemers verloten we een leuke prijs:

Een gratis SUP-uitje voor 2 personen van 1,5 uur vrij te besteden.

Liefs,

Kelly&Suzet

What'SUP Utrecht

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • SUP&RUN

  € 30,00

  Inclusief: - SUP-board, peddel, leash - SUP-instructie - Begeleiding op het water - Gezelligheid - Waterpret - Support - Kans op 1,5 uur vrij suppen voor 2 pers.

  € 30,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page