top of page
 • Kan ik omkleden of douchen?
  Wij hebben geen ruimte waar je kan omkleden en douchen, uiteraard is dit mogelijk in de buitenlucht bij de opstaplocatie (op de vlonder). De opstapplek is bij de Bemuurde Weerdsingel Oostzijde, daar zijn horecagelegenheden in de buurt en een openbaar toilet. Mocht je alvorens je op de plank stapt nog om willen kleden, zorg dan dat je iets eerder aanwezig bent.
 • Wat neem ik mee?
  Niet al te veel spullen aangezien alles mee de SUP op gaat. Je krijgt een 20L drybag mee waar je spullen in kunnen. Daarnaast kun je nog een plastic tas zelf meenemen en voorop de SUP binden. Wat zit er in je tas? Denk aan een setje droge kleding, handdoek, zonnebrand, een flesje water.
 • Waar kan ik mijn auto parkeren?
  Parkeergarage Paardenveld (tevens de goedkoopste parkeergarage van Utrecht). Mocht deze parkeergarage vol zijn, is er aan de Amsterdamsestraatweg (centrumkant) of de Weerdsingel ook nog parkeergelegendheid tegen betaling. Beide is op +/- 5 minuten lopen naar de opstapplek.
 • Kan ik mijn boeking annuleren?
  Dit mag kosteloos tot 7 dagen voor je reservering. Bij annulering binnen 24 uur brengen wij de totale kosten in rekening. Je mag je boeking altijd verplaatsen naar een ander moment. Heb je een groepsactiviteit geboekt? Ook dan is annuleren kosteloos tot 7 dagen voor je reservering. Anders brengen wij 25% in rekening en krijg je de rest gerestitueerd, tot 48 uur voor je boeking: bij annuleren binnen 48 uur brengen wij de totale kosten in rekening. Wanneer er binnen 48 uur minder deelnemers aan de groepsactiviteit verschijnen dan waarvoor is geboekt, dient er voor de niet-verschijnende personen wel betaald te worden.
 • Help, het regent!
  No rain, no flowers én bijna geen boten. Geniet van al het water onder én boven je. Bij erg slecht weer, stevige regenbuien, wind, of onweer wordt er niet gesupt. Wij informeren je daarover en spreken dan samen een ander SUP-moment af. Veiligheid voorop! Onder slecht weer verstaan wij; temperatuur lager dan 10 graden, onweer/bliksem en storm vanaf windkracht 4.
 • Waar laat ik mijn spullen?
  Je krijgt van ons een 20L dry bag mee die je voor op de SUP kan binden, hier kunnen al je spullen in. Pak dus beperkt je spullen, alles gaat mee de SUP op!
 • Wat trek ik aan?
  Sportieve comfortabele kleding. Laagjes aantrekken is slim bij kouder weer, bij warm weer wil je misschien je zwemkleding onder je kleding aan. Bij wat kouder weer kan je je schoenen aanhouden maar uit is altijd beter voor de balans. Vraag ook naar onze te huren waterschoentjes als je snel koude voeten krijgt buiten de zomermaanden. Wij verhuren geen wetsuits bij onze SUP-verhuur.
 • Hoe groot is de kans dat ik val?
  Wij doen er alles aan om jou zo zelfverzekerd mogelijk de plank te laten staan. We geven een uitgebreide SUP-instructie en begeleiden je het water op. Onze kwalitatieve allround SUP-boards bieden veel stabiliteit. Natuurlijk vergt suppen alsnog balans en is het fijn als je je fit genoeg voelt om 1-2 uur op een SUP te staan en indien nodig op je knieën te zitten. Als je nat wíl worden dan kan dat natuurlijk. Spring lekker in het water, laat je gaan!
 • Wat zit er bij de huur inbegrepen?
  Wij regelen je SUP-board, peddel, leash, 20L dry bag, telefoonhoesje met keycord en waterschoentjes op aanvraag. Een uitgebreide SUP-instructie en onze bemoedigende woorden ontvang je altijd :)
bottom of page