top of page
3M3A0146.JPG

Buiten zijn is wat wij het liefste doen. Dat ontdekten we vroeger als kind, als vriendinnetjes. Rennend door weilanden en zwemmend in vijvers en meren. Onze gezamenlijke liefde voor het water, de natuur en spelen is later alleen maar sterker geworden.
 

Met What’SUP willen wij zo veel mogelijk mensen in beweging zetten, inspireren om meer tijd buiten door te brengen, op een speelse manier op het water. Om zo inspanning én ontspanning te ervaren.


Zo verliefd als we zijn op natuur en water, organiseren we elke maand een SUP clean-up waarbij we zwerfvuil uit het water vissen. Zo blijft het buiten fijn, voor alles en iedereen. 

Met onze SUP-events, lessen en groepsuitjes brengen wij mensen met elkaar en met zichzelf in verbinding. Op de plank, uit je hoofd, in je lijf.

Of je nu rustig door de natuur peddelt óf supt door de bruisende binnenstad, op het water zijn dóét iets met je. Dat beloven wij!

Wij genieten ervan als jullie stralen op de plank. De feedback van mensen zowel individueel als in groepsverband geeft ons veel energie, en daar doen wij het voor.

bottom of page