top of page

zo 23 jul

|

Maarssenveense plassen

SUP yoga

Hou jij er van om buiten te zijn? Te suppen en/of yoga te beoefenen? Dan is yoga op de sup een goede manier om extra te oefenen met je balans, flexibiliteit en kracht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SUP yoga
SUP yoga

Tijd en locatie

23 jul 2023, 10:30 – 12:30

Maarssenveense plassen, Herenweg 53, 3602 AN Maarssen, Nederland

Over het evenement

Samen met Francis, een hele fijne vrouw welke de SUP yoga gaat verzorgen, organiseren wij 2 events op 9 en 23 juli (zie events). Het ene event is meer gericht op de beginner (9 juli), het andere event is voor mensen met iets meer SUP of yoga ervaring.

Thema 23 juli: Warrior poses

Geschikt voor Iedereen die al enige ervaring heeft met yoga of suppen en die zin heeft om plezier te maken op het water. Warrior poses zijn klassieke poses in de yoga, gericht op kracht, flexibiliteit en balans. Het fijne aan deze houdingen is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Samen nemen we de tijd om een variatie te vinden die bij jou past.

Yoga op de sup is vooral balans. En wat ons betreft vooral plezier maken! Een yogales bestaat altijd uit:

 • Korte meditatie
 • Goede warming up
 • Flow
 • Balanspose
 • Savasana

Ook korte ademhalingsoefening zal je helpen tijdens de les. Tijdens de les is er ruimte om te lachen! We doen dit voor ons plezier. Ervaring met yoga is niet nodig. Als docent zorgt Francis voor variaties waardoor het voor iedereen leuk en passend is.

Tickets

 • SUP yoga

  Incl. huur sup & drybag a €30,- dit is een speciale introductieprijs! Geschikt voor: iedereen met een zwemdiploma. Voor mensen welke SUP-ervaring OF Yoga ervaring hebben. In deze workshop nemen we tijd om te werken aan je balans.

  € 37,50
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page